Per te vene duart ne koke!

Per te vene duart ne koke!

Nuk ka gje me te tmerrshme se ne vend te vihet kuja per keta fare pedagogesh qe qarkullojne ne universitetet tona dhe qe kuptohet qarte se cfare studentesh mund te nxjerrin nga duart e tyre, po perpiqen t’i mbrojne me argumente nga me qesharaket. Dikujt nuk i pelqejne pyetjet, nje tjeter ka propozime se cfare pyetjesh duheshin bere ne vend te tyre, por sidomos ndonje gazetar, qe vazhdon te mendoje se Falcone eshte personazh filmi dhe pyet, me nje sinqeritet shvejkian, se pse juristi duhet t’i njohi keta personazhe…
 
A e kuptoni arsyen se pse kemi IQ mesatare 82 si komb? Sepse kemi keta fare pedagogesh qe edukojne te rinjte dhe keta fare gazetaresh, qe pervec zara te politikaneve, nuk jane asgje tjeter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *